Traduir/traducir/translate

dijous, 6 de novembre del 2014

Atenció a la diversitat

Al blog MUNDICOLOR, hi trobareu nombrosos temes i recursos al voltant de l'atenció a la diversitat. Punxeu sobre aquesta mateixa paraula (diversitat) per baix de la imatge, per ser-ne dirigits.





                                                            DIVERSITAT

Temes PSY

TEMES PSY: Informació sobre els diferents trastorns que afectaran l’aprenentatge dels nostres alumnes.



BLOC D’INFORMACIÓ sobre l’atenció i orientació educativa d’alumnes amb trastorns i característiques que afecten l’aprenentatge a les escoles.

Fruit del treball final d’un curs de formació continuada per a professionals del Departament d’Educació, Olga Ventosa va iniciar aquest bloc amb la ferma intenció de donar tota aquella informació que tants companys docents i pares es queixaven que mancava. Segons confessa la seua autora, "espero que pugui esdevenir una eina per a docents, pares i altres psicopedagogs, per a poder aclarir idees i informar-se’n de noves" . Feu click damunt les paraules Temes PSY sota la imatge i accedireu a aquest interessantíssim blog.

















Temes PSY

Educant en especial

Tot just és aquest el títol del blog del Col·legi Públic d'Educació Especial Ponce de León, de Tomelloso (Ciudad Real). El blog ens mostra les activitats de l'alumnat d'aquest centre tan actiu. I a més a més, hi trobareu enllaços a altres blogs que ens parlen d'activitats i d'accesibilitat. Punxeu damunt la paraula ESPECIAL sota el dibuix perquè us adrece a aquest blog.



ESPECIAL