Traduir/traducir/translate

dimarts, 22 d’octubre del 2013

Treballem les seqüències temporals


Sense eixir del google, hi trobareu als àlbums web de Picassa un munt d'imatges per treballar les seqüències temporals. Podeu descarregar-les o imprimir-les.

Heus ací l'enllaç: http://painfantil.blogspot.com.es/2013/06/263-fichas-secuencias-temporales.html




La Webmix de vocabulari

Al portal Symbaloo hi ha una webmix amb tot de vocabulari referit al cos humà, aliments, oficis, professions, etc. És molt interessant i útil. Paga la pena de fer-ne una ullada.

Punxeu sobre la paraula "enllaç  per accedir-hi immediatament:

enllaç


Alfabet per imprimir i acolorar

Al Blog Fonoaudiología. Todo para el futuro fonoaudiólogo hi ha un material molt pràctic per a les aules i a l'abast de tothom. Es tracta d'un alfabet amb les lletres en blanc que hom pot descarregar, imprimir, donar-li color i treballar-lo a l'aula. Punxeu sobre la paraula alfabet que hi ha sota la imatge i accedireu a la plana de l'esmentat blog. 


Al Blog Orientación Los Pedroches hem trobat enllaç per a un material que esdevé una programació de l'àrea d'Audició i Llenguatge. Heus ací el post literal. Un material d'ajut per als logopedes.

Plan General de Intervención en Audición y Lenguaje.



Os presentamos un buen material que ha sido realizado por el Grupo de Trabajo LEA ( Logopedia Escolar de Asturias), sobre el Plan de Intervención. Pinchar sobre los enlaces.

- Cuadro Resumen de Objetivos y contenidos del Plan General de Intervención en Audición y Lenguaje.

- Plan General de Intervención en Audición y Lenguaje.

dimarts, 8 d’octubre del 2013

Un recurs TIC per treballar la pragmàtica

Es tracta d'una ferramenta online que es diu “ODA: Lenguaje y Comunicación” i consta de 4 activitats orientades a comprendre els estats d'ànim, sensacions i situacions de les persones mitjançant la interpretació del seu cos, gestualitat i la paraula

Està extret del blog "Fonoaudiología. Todo para el futuro fonoaudiólogo" al qual podreu accedir punxant sobre la paraula ODA que hi ha ací baix.





Esperem que us siga d'utilitat!